„Google“ vadovas pataria, kaip nuo „iPhone“ pereiti prie „Android“

„Google“ vadovas Ericas Schmidtas

Interneto paieškos milžinės „Google“ vadovas Ericas Schmidtas savo naujausiame pranešime socialiniame tinkle „Google+“ dalinasi patarimais, kaip paprastai „iPhone“ vartotojams pereiti prie jo kompanijos sukurtos mobiliosios operacinės sistemos „Android“.

Savo pranešime „Google“ vadovas atskleidžia, kaip lengva išmanųjį telefoną „iPhone“ iškeisti į kito gamintojo telefoną su „Android“ operacine sistema. E.Schmidtas pateikia išsamius patarimus, kaip personalinių ir „Mac“ kompiuterių turėtojai gali pradėti naudoti šia operacine sistema. Be to, jis nurodo pagrindinių „Apple“ programų alternatyvas „Android“ ekosistemoje.

„Daugelis mano draugų nuo „iPhone“ pereina prie „Android“. Naujausi telefonai, tokie kaip „Galaxy S4“, „Motorola“ flagmanai ar „Nexus 5“ turi geresnius ekranus, yra greitesni ir pasižymi kur kas intuityvesne vartotojo sąsaja“, − teigia E.Schmidtas. − Tai puiki Kalėdų dovana „iPhone“ vartotojui.“

Anot jo, dabar, kai dauguma vartotojo duomenų yra saugoma „debesyse“, yra kur kas lengviau migruoti tarp įrenginių.

Dar 2006-aisiais E.Schmidtas buvo pakviestas prisijungti prie „Apple“ ir tapti jos valdybos nariu. Tačiau 2009 metais, dėl nesutarimų tarp „Apple“ ir jo vadovaujamos „Google“, jis pasitraukė iš tuomet dar Steve’o Jobso vadovaujamos „Apple“. Praėjusį mėnesį E.Schmidtas davė interviu, kurio metu sukėlė daugelio šypsenas teigdamas, kad „Android“ yra kur kas saugesnė už „iPhone“.

Visą E.Schmidto pranešimą socialiniame tinkle galite perskaityti čia.